ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επιτέθηκε σε 60χρονο και του έκλεψε το τσαντάκι!

Επιτέθηκε σε 60χρονο και του έκλεψε το τσαντάκι!

Άφησε στο σημείο το ποδήλατο με το οποίο κινούνταν…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ληστεία που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στον τραυματισμό 60χρονου σημειώθηκε πρωινές ώρες της Κυριακής (17/8) στην οδό Νεοφύτου στη Χαλκίδα.

Αλλοδαπός, σύμφωνα με μαρτυρίες, που κινούνταν με ποδήλατο, επιτέθηκε στον 60χρονο προκειμένου να του αφαιρέσει το τσαντάκι που κρατούσε και λίγο έλειψε να τον πετάξει κάτω!

Μάλιστα βιάστηκε τόσο πολύ να απομακρυνθεί από το σημείο εγκαταλείποντας εκεί το ποδήλατο, το οποίο εξετάζεται αν επίσης είναι κλεμμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport στο τσαντάκι εκτός από κάποια προσωπικά αντικείμενα ο παθών είχε και το κινητό του τηλέφωνο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ) Φθιώτιδας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ) Φθιώτιδας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google