ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 3 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επιβολή διοικητικού προστίμου στην Εύβοια για άναμμα φωτιάς

Επιβολή διοικητικού προστίμου στην Εύβοια για άναμμα φωτιάς

Σήμερα 12 Ιανουαρίου 2025, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 750€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιστιαίας, σε άνδρα, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου.

Η κίνησή του συνιστά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας και τιμωρείται κατά περίπτωση με διοικητικό πρόστιμο. Το συμβάν σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στην Εύβοια.

Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές