ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επιχείρηση Προφήτης Ηλίας: Ως πότε θα κάνουμε τα δάση μας χωματερές;

Επιχείρηση Προφήτης Ηλίας: Ως πότε θα κάνουμε τα δάση μας χωματερές;

Και τι δε βρήκε το συνεργείο του Δήμου στο πανέμορφο δασάκι…

Μεγάλη παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα στον Προφήτη Ηλία και σε χώρο που κάποιοι «καλοί» συμπολίτες μας είχαν μετατρέψει σε χωματερή, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων.

Με μεγάλα μηχανήματα και φορτηγό, κατάφερε το προσωπικό να απομακρύνει από σκουπίδια μέχρι ξύλα και πεταμένα έπιπλα που κάποιοι φρόντισαν να τα ξεφορτωθούνε, αδιαφορώντας αν μολύνουν το βασικότερο πνεύμονα της περιοχής, αλλά και αν καταστρέφουν την απαράμιλλη ομορφιά του.

Παρών ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κερπινιώτης που βρίσκεται παντού όπου χρειάζεται παρέμβαση των Υπηρεσιών καθαριότητας και Πρασίνου, συμβάλλοντας μάλιστα όπου χρειαστεί και με προσωπική εργασία, πέρα από τύπους και αξιώματα.

Όμως ο κόπος και το φιλότιμο των εργαζομένων δε φτάνει, όπως παρατηρεί ο κ. Κερπινιώτης «αν οι ίδιοι οι πολίτες δεν αισθανθούν την ευθύνη και την υποχρέωση να διαφυλάξουν ότι καλό και όμορφο υπάρχει, για χάρη έστω των παιδιών τους».

Και ο κ. Κερπινιώτης μιλώντας στο LamiaReport, προσθέτει: «Αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, όμως ακόμη χειρότερα είναι τα μικρά και καθημερινά μέσα στην πόλη και τις Κοινότητες. Εκεί που περνάμε, την ίδια ημέρα, κάποιοι συμπολίτες μας βγαίνουν και ξαναβρωμίζουν. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας, να αισθανθούμε ότι αυτή η πόλη είναι το σπίτι μας κι αυτό που προστατεύουμε είναι η περιουσία μας. Δεν ανήκει στον Κερπινιώτη, ούτε σε κανέναν άλλον τοπικό άρχοντα. Είναι των πολιτών και πρέπει πρώτα οι ίδιοι να τη διαφυλάξουν».

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση - σκούπα:

Πεντακόσια ευρώ πλήρωσε κάτοικος της Εύβοιας για τη στάχτη που πέταξε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πεντακόσια ευρώ πλήρωσε κάτοικος της Εύβοιας για τη στάχτη που πέταξε