Εργαζόμενοι Βιολάντα: Ο ιδιοκτήτης στάθηκε δίπλα μας όχι μόνο ως εργοδότης, αλλά ως συνοδοιπόρος στις δύσκολες στιγμές
«Πολλοί από εμάς εργαζόμαστε εδώ επί δεκαετίες και γνωρίζουμε από κοντά τον χαρακτήρα και τις αξίες του»
Τη στήριξή τους στον ιδιοκτήτη της Βιολάντα εκφράζουν οι 256 εργαζόμενοι της μπισκοτο-βιομηχανίας στα Τρίκαλα με ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Τρίτης (17.02.2026).
Οι 256 εργαζόμενοι της Βιολάντα στα Τρίκαλα λένε, σύμφωνα με το newsit.gr, μεταξύ άλλων, για τον εργοδότη τους που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την τραγωδία με τις πέντε νεκρές εργάτριες, ότι «η πόρτα του γραφείου του δεν ήταν απλώς ανοιχτή για εμάς, ήταν ένας χώρος στον οποίο μπορούσαμε να μπούμε χωρίς φόβο, να μιλήσουμε ελεύθερα, να ακουστούμε».
Πολλοί από εμάς εργαζόμαστε εδώ επί δεκαετίες και γνωρίζουμε από κοντά τον χαρακτήρα και τις αξίες του, σημειώνουν.
Ανακοίνωση εργαζομένων Βιολάντα
«Οι τελευταίες ημέρες είναι εξαιρετικά βαριές για όλους μας. Πάνω απ’ όλα στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που επλήγησαν και στις οικογένειές τους.
Ως εργαζόμενοι που συνεργαζόμαστε καθημερινά επί χρόνια με τον κύριο Κώστα, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε για αυτό που εμείς γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε έναν άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μας όχι μόνο ως εργοδότης, αλλά ως συνοδοιπόρος στις δύσκολες και απαιτητικές στιγμές.
Έναν άνθρωπο που επένδυσε στην επιχείρηση και στους ανθρώπους της με πίστη και προσωπικό ενδιαφέρον.
Η πόρτα του γραφείου του δεν ήταν απλώς ανοιχτή για εμάς, ήταν ένας χώρος στον οποίο μπορούσαμε να μπούμε χωρίς φόβο, να μιλήσουμε ελεύθερα, να ακουστούμε.
Πολλοί από εμάς εργαζόμαστε εδώ επί δεκαετίες και γνωρίζουμε από κοντά τον χαρακτήρα και τις αξίες του.
Δεν μας ανήκει η κρίση των νομικών ζητημάτων, αυτή ανήκει αποκλειστικά στη Δικαιοσύνη. Όμως θεωρούμε καθήκον μας να πούμε ότι η δημόσια εικόνα που παρουσιάζεται δεν ταυτίζεται με την καθημερινή μας εμπειρία. Παραμένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια.
Την ανακοίνωση αυτή προσυπογράφουμε 256 εργαζόμενοι της ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ.
Τρίκαλα 17.02.2026».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τρίτη, ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (18.02.2026) σχετικά με τη φονική έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε πέντε υπαλλήλους, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες από τους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!