«Έσκασε» το λάστιχο και έφερε τούμπες - Τροχαίο έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ο οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του από τα συντρίμμια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο…
Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο να φέρνει τούμπες και να «προσγειώνεται» στο μέσον του οδοστρώματος, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/10/25) στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Ιτέας, έξω από τη Λαμία.
78χρονος από τη Λοκρίδα, κινούνταν με το όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν λίγο πριν τη διασταύρωση της οδού με την Ιερά Μονή Δαμάστας, όπως είπε στους αστυνομικούς, έσκασε το μπροστινό λάστιχο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του και να φέρει τούμπες.
Το όχημα «προσγειώθηκε» στο μέσον σχεδόν του δρόμου, με τον οδηγό - ευτυχώς - να βγαίνει μόνος του από τα συντρίμμια και να αναζητά βοήθεια.
Δείτε βίντεο:
Ο 78χρονος έδειχνε καλά στην υγεία του, ωστόσο το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο ανέλαβε τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας, έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τον οδηγό και να σημάνουν το αναποδογυρισμένο όχημα μέχρι να φτάσει οδική βοήθεια.
Ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική που με ένα όχημα ανέλαβε την πλύση του οδοστρώματος.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!