Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Αταλάντη
Το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου 2026.
Ο Δήμος Λοκρών, η Τράπεζα Αίματος Αταλάντης και η Τράπεζα Αίματος Εξάρχου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία, στην Αταλάντη, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών.
Οι 36 εθελοντές αιμοδότες στην σημερινή αιμοδοσία, έδειξαν για άλλη μία φορά έμπρακτα αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Οι ανάγκες αιμοδοσίας στη χώρα μας παραμένουν υψηλές και αυξημένες. Αν τα αποθέματα αίματος δεν ανανεώνονται τότε δεν είναι δυνατόν να υπάρχει επάρκεια χωρίς εισαγωγές από το εξωτερικό, όπως δυστυχώς συμβαίνει.
Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ως εθελοντής αιμοδότης, δήλωσε:
«Συγχαίρουμε όλους όσους σήμερα βοήθησαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας που αποτελεί μια πράξη εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Δυστυχώς στην Ελλάδα το αίμα δεν επαρκεί και γίνονται εισαγωγές από το εξωτερικό. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε για να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα. Καλώ τους νέους ανθρώπους να γίνουν αιμοδότες και να στηρίξουν με την συνεισφορά τους τις τράπεζες αίματος της περιοχής μας. Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας θα χρειαστούμε αίμα είτε για εμάς τους ίδιους είτε για κάποιο συγγενικό ή φιλικό μας άτομο. Είναι σημαντικό για αυτό το λόγο να στηρίξουμε το αιμοδοτικό κίνημα για να μεγαλώσει».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Διακοπές ρεύματος σήμερα σε οδούς της Λαμίας
Αναλυτικά οι ώρες διακοπής…
Έπεσε χιόνι στον Παρνασσό - Δείτε βίντεο
Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ο Παρνασσός ήδη είναι ντυμένος στα λευκά!
Λαμία: Πολλά προβλήματα με τις κακοτεχνίες στα πεζοδρόμια - Ολισθηρές και οι μπλε διαβάσεις
Πολλές οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες στο LamiaReport.
Στο Νοσοκομείο δύο παιδιά από παράσυρση στη Νεάπολη Λάρισας
Σκηνές πανικού κοντά στην πλατεία του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου…