ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Φθιώτιδα: Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Ο καιρός τις Απόκριες

Φθιώτιδα: Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Ο καιρός τις Απόκριες

Αρκετές βροχές μέσα στην εβδομάδα, ισχυροί νότιοι άνεμοι και υψηλές θερμοκρασίες…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ξεπέρασε τους 21 βαθμούς ο υδράργυρος στη Φθιώτιδα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ γενικότερα στη χώρα είχαμε ακόμη και 23.3 βαθμούς όπως καταγράφηκε στις Βουκολιές Χανίων.

Ανοιξιάτικος ήταν γενικά ο καιρός στη χώρα με λίγες βροχές μόνο στα δυτικά που έφτασαν μέχρι τις 03:30’ τα ξημερώματα και στην Ευρυτανία.

Δείτε τις υψηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν, όπου βλέπουμε και μία περιοχή της Φθιώτιδας την Τραγάνα.

Στην περιοχή μας οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν λίγες βροχές ξημερώνοντας, ενώ μία ακόμη διαταραχή θα μας επηρεάσει από την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει 2 με 3 βαθμούς μέχρι τότε, ίσως λόγω και της υποχώρησης των νοτίων ανέμων, που θα μας απασχολήσουν κυρίως την Κυριακή (έχει βγει και προειδοποίηση για τα πελάγη, ειδικά στο νότιο Αιγαίο) και λιγότερο τη Δευτέρα.

Ακολουθεί ένα καλό διήμερο Τετάρτη - Πέμπτη (18-19/2) που θα θυμίσει και πάλι άνοιξη μέχρι τη μεγαλύτερη μεταβολή που αναμένουμε την Παρασκευή 20/2 με βροχές αλλά συγχρόνως περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.

Για το Σαββατοκύριακο τώρα 21 και 22 Φεβρουαρίου που έχουμε και τις αποκριάτικες παρελάσεις αν και ο καιρός προβλέπεται άστατος με τα υπάρχοντα δεδομένα, πιστεύουμε όμως ότι οι όποιες βροχές θα είναι σύντομες και τοπικού χαρακτήρα. Με λίγα λόγια είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα ότι δε θα μας τα μουσκέψει ο καιρός, όπως για παράδειγμα φαίνεται καθαρός καιρός για τα κούλουμα.

Επειδή βέβαια είναι πολύ νωρίς για την πρόβλεψη του επόμενου Σαββατοκύριακου, δεν αποκλείεται οι όποιες βροχές να πέσουν δυτικότερα ή νοτιότερα. Πιο σίγουρα όμως θα ξέρουμε Τρίτη ή Τετάρτη που θα έχει περάσει και το δεύτερο κύμα βροχών.

«Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google