Φθιώτιδα: Πυρκαγιά σε ελαιοπερίβολο
Συνεχίζονται τα πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται με την κείμενη νομοθεσία…
Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Καινούριου του Δήμου Καμένων Βούρλων, σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής..
Η πυρκαγιά ξέσπασε εντός ελαιοπερίβολου και μαζί πήραν και χόρτα, σημαίνοντας συναγερμό. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα από την Π.Υ. Λαμίας και το Π.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου με τους Διοικητές τους, καθώς και μία Ομάδα της 10ης ΕΜΟΔΕ, που κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Η πυρκαγιά πρόλαβε να κάψει περί τα 6 στρέμματα.
Το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα εξετάζει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι την ώρα εκδήλωσης της συγκεκριμένης πυρκαγιάς, είχαν καταγραφεί άλλες 38 σε όλη τη χώρα με τις 35 να έχουν ήδη ελεγχθεί.
Να σημειώσουμε τέλος ότι χθες, 11 Ιουλίου 2025, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Εύβοιας, σε κάτοικο του δήμου Ερέτριας, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!