Φθιώτιδα: Πυρκαγιά στο Κυπαρίσσι Αταλάντης
Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 5 πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της φωτιάς
Άλλη μία εστία φωτιάς ξέσπασε την Παρασκευή (31.07.2026), αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στο Κυπαρίσσι Αταλάντης, με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος να ενημερώνεται για το περιστατικό περίπου στις 20:00.
Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 5 πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της φωτιάς.
Σημαντική είναι και η συνδρομή από υδροφόρες του Δήμου Λοκρών, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα από drone, μέσω θερμικής και οπτικής κάμερας, για την καλύτερη παρακολούθηση της εξέλιξης του συμβάντος.
Η περιοχή βρίσκεται σε πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), με τις αρμόδιες υπηρεσίες να παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή.
Για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει κινητοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Φθιώτιδας, το οποίο έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Συναγερμός για καπνό σε επιχείρηση (ΦΩΤΟ)
Επρόκειτο για βραχυκύκλωμα σε γεννήτρια που ευτυχώς δεν προκάλεσε πυρκαγιά...
Η Αντωνία Καούρη στο TEDxLamia 2026!
Το TEDxLamia επιστρέφει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με ένα ολοήμερο πλούσιο πρόγραμμα.
Λαμία: Στη φυλακή οι ανήλικοι «ποντικοί» που έκλεψαν την τσάντα Διευθύντριας παιδικού σταθμού
Είχαν κλέψει επίσης δύο μηχανάκια, αλλά και από καφετέρια στο κέντρο της πόλης...
«Κάτω τα χέρια από το νερό της Λαμίας»: «Όχι» Πανουργιά Παπαϊωάννου στην απορρόφηση της ΔΕΥΑΛ από την ΕΥΔΑΠ
Το τελεσίγραφο του ΥΠΕΝ και της ΕΥΔΑΠ μέχρι την 31η Οκτωβρίου σε 19 δήμους, μεταξύ αυτών και στους 7 της Φθιώτιδας. Γιατί η υγιής ΔΕΥΑΛ δεν έχει ανάγκη κανένα «δέλεαρ» χρεών και καμιά βοήθεια από την ΕΥΔΑΠ. Σφοδρές αντιδράσεις και από την αντιπολίτευση.
Συντάξεις: Οι ονομαστικές αυξήσεις 2,6% «ψαλιδίζονται» από την Εφορία – Τα καθαρά «στην τσέπη» με παραδείγματα
Για όσους συνταξιούχους κινούνται πάνω από τη «ζώνη» των 720 ευρώ το μήνα περιορίζεται η αύξηση στο καθαρό ποσό.