Φθιώτιδα: Συνελήφθησαν όταν γύρισαν στον τόπο του… «εγκλήματος»
Δύο συλλήψεις ενώ αναζητείται ένας ακόμη που πρόλαβε να ξεφύγει αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του…
Στα χέρια αστυνομικών έπεσαν δύο νεαροί κλέφτες ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι τα ξημερώματα του Σαββάτου, διέρρηξαν και έκλεψαν καπνικά προϊόντα από περίπτερο στο Ρεγγίνι του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, oι δύο συλληφθέντες, μαζί με ένα ακόμη άτομο που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διέρρηξαν το περίπτερο πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και με τα κλοπιμαία στα χέρια προσπάθησαν να διαφύγουν αφήνοντας το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στην περιοχή.
Όταν επέστρεψαν για να πάρουν το αμάξι, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λοκρών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας τους περίμεναν με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα ο ένας, ενώ ο δεύτερος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από καταδίωξη. Μάλιστα πρόβαλε σθεναρή αντίσταση για αυτό και κατηγορείται επιπλέον για απείθεια αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Και οι δύο συλληφθέντες, που είναι Αλβανοί υπήκοοι, φέρεται να έχουν ποινικό παρελθόν με τον έναν μάλιστα να βρίσκεται εκτός φυλακής με αναστολή.
Αναμένεται τη Δευτέρα 21/7 να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!