Φθιώτιδα: Υποχρεωτικός εφοδιασμός αλυσίδων για όλα τα οχήματα στο σύνολο του οδικού δικτύου
Από το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και μέχρι νεοτέρας…
Με Απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ανακοινώθηκε ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον δεν φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα).
Η απόφαση ισχύει από ώρα 14:00΄ της 24/12/2024 και μέχρι νεοτέρας, για το σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Φθιώτιδας.
Ως «αντιολισθητικά» νοούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα.
Ως ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα) νοούνται τα ελαστικά για χρήση σε συνθήκες χιονόπτωσης δηλαδή εκείνα που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου.
Ο έλεγχος ύπαρξης κατάλληλων αντιολισθητικών μέσων διενεργείται με οπτικό έλεγχο από τις ελεγκτικές Αρχές.
Η τοποθέτηση των αντιολισθητικών μέσων πραγματοποιείται σε κατάλληλο και ασφαλές σημείο του οδικού δικτύου που δε δημιουργεί εμπόδια στην οδική κυκλοφορία, λαμβανομένων από τους οδηγούς όλων των απαραίτητων μέτρων σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (π.χ. προειδοποιητικό τρίγωνο σε ικανή απόσταση)
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες
Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο το ένα άτομο διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…
Φθιώτιδα: Όργιο απατών με «αστυνομικούς» από Ρουμανία, «μαϊμού» δορυφόρους & ΔΕΗτζήδες
Έπεισαν γυναίκα να αφήσει κοσμήματα σε κάδο έξω από εκκλησία. 73χρονη πλήρωσε ακριβά το κόλπο με το δορυφόρο!...
Δίκη για τα Τέμπη: «Ξύπνησα σε ένα χωράφι» - Η συγκλονιστική κατάθεση τραυματία από το δεύτερο βαγόνι
Συγκλονίζει η κατάθεση τραυματία από το δεύτερο βαγόνι στη δίκη για τα Τέμπη, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές της σύγκρουσης.
Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του - Είχαν ανησυχήσει οι δικοί του και τον αναζητούσαν
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή από το Α.Τ. Χαλκίδας.
Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση του ΕΟΣ Λαμίας
Στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Παπακυριαζή 4, στη Λαμία.