ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ιταλίδα τουρίστρια έπεσε από σκάφος στην Αλόννησο και τραυματίστηκε στον αυχένα

Ιταλίδα τουρίστρια έπεσε από σκάφος στην Αλόννησο και τραυματίστηκε στον αυχένα

Από το χτύπημα υπέστη αιμορραγία και παρουσίασε προσωρινή απώλεια μνήμης

Σοβαρά τραυματίστηκε Ιταλίδα τουρίστρια στην Αλόννησο, όταν προσπάθησε να μεταπηδήσει από ιστιοφόρο σε διπλανό σκάφος. Το ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη νησίδα Σκάντζουρα της Αλοννήσου.

Στην προσπάθειά της να περάσει από το ένα σκάφος στο άλλο η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της, έπεσε και χτύπησε στον αυχένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το χτύπημα υπέστη αιμορραγία και παρουσίασε προσωρινή απώλεια μνήμης.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το ατύχημα, κινητοποιήθηκε σκάφος του Λιμενικού που μετέφερε την τουρίστρια στην Αλόννησο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο Περιφερειακό Ιατρείο.

Οι γιατροί, ωστόσο, έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η διακομιδή έγινε με το σκάφος “Άξιον Εστί”, το οποίο “έδεσε” στο λιμάνι του Βόλου στις 5 τα ξημερώματα και αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Δράση πρόληψης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: «Η υγεία μας σε πρώτο πλάνο»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δράση πρόληψης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: «Η υγεία μας σε πρώτο πλάνο»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Από χωριό της Φθιώτιδας, βρέθηκε να φτιάχνει κόκορα με χυλοπίτες στο Μανχάταν -Το success story του σεφ Γιάννη Παρίκου
Τέμπη: «Τα παιδιά δεν τα σεβάστηκαν ούτε ζωντανά ούτε νεκρά» - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των συγγενών στη δίκη