Καιρός: Θα φτάσει τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες από την ΕΜΥ.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός για σήμερα, Δευτέρα 03.08.2026, θα παραμείνει γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται μόνο λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Η θερμοκρασία σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, θα παρουσιάσει μικρή άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, με τον καιρό να είναι αίθριος. Στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στα δυτικά και τα βόρεια θα αγγίξει τους 37 βαθμούς. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο κατά τόπους θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ.
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες από την ΕΜΥ:
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 04-08-2026
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου στα δυτικά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05-08-2026
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου στα δυτικά και βόρεια ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06-08-2026
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6, πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Στη φυλακή οι ανήλικοι «ποντικοί» που έκλεψαν την τσάντα Διευθύντριας παιδικού σταθμού
Είχαν κλέψει επίσης δύο μηχανάκια, αλλά και από καφετέρια στο κέντρο της πόλης...
«Κάτω τα χέρια από το νερό της Λαμίας»: «Όχι» Πανουργιά Παπαϊωάννου στην απορρόφηση της ΔΕΥΑΛ από την ΕΥΔΑΠ
Το τελεσίγραφο του ΥΠΕΝ και της ΕΥΔΑΠ μέχρι την 31η Οκτωβρίου σε 19 δήμους, μεταξύ αυτών και στους 7 της Φθιώτιδας. Γιατί η υγιής ΔΕΥΑΛ δεν έχει ανάγκη κανένα «δέλεαρ» χρεών και καμιά βοήθεια από την ΕΥΔΑΠ. Σφοδρές αντιδράσεις και από την αντιπολίτευση.
Συντάξεις: Οι ονομαστικές αυξήσεις 2,6% «ψαλιδίζονται» από την Εφορία – Τα καθαρά «στην τσέπη» με παραδείγματα
Για όσους συνταξιούχους κινούνται πάνω από τη «ζώνη» των 720 ευρώ το μήνα περιορίζεται η αύξηση στο καθαρό ποσό.
Καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο - Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από Τρίτη με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Ψυχρότερες αέριες μάζες φέρνουν την επιστροφή του Φθινοπώρου την ερχόμενη εβδομάδα.