ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις - Αλυσίδες για το ΧΚ Παρνασσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις - Αλυσίδες για το ΧΚ Παρνασσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας από το χαμηλό που επηρεάζει τη χώρα μας από το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2/25).

Η ΕΜΥ εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού, που περιλαμβάνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά σε υψόμετρα περίπου άνω των 1.000 μέτρων. Χιονοπτώσεις στην κορυφογραμμή από τα Άγραφα μέχρι τον Παρνασσό, ενώ χιόνια θα πέσουν στην Όθρυ, τον Ελικώνα και τη Δίρφυ.

Στον Παρνασσό οι χιονοπτώσεις έχουν δώσει 10 με 15 εκατοστά νέας χιονόστρωσης με θερμοκρασίες 3-4 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Δείτε το βίντεο από το Arachovameteo.gr:

Σημειώνουμε ότι από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώθηκαν μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας από την 7 η χ/θ έως την 17 η χ/θ της Επαρχιακής οδού Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (θέση Φτερόλακκα) και συγκεκριμένα η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Υπενθυμίζεται ότι, για το σύνολο του οδικού δικτύου των Νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά.

Φρέσκο χιόνι και στο Καταφύγιο Οίτης πάνω από την Παύλιανη:

Δείτε εικόνα από την κάμερα που βρίσκεται στη Ράχη Τυμφρηστού, όπου κι εκεί ξεκίνησε να χιονίζει.

«Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google