Κακοκαιρία τύπου «Π» φέρνει ισχυρές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από την Πέμπτη
«Πασπάλισμα χιονιού δεν αποκλείεται την Παρασκευή το πρωί στα βουνά της βόρειας Ελλάδας. Λίγο χιονάκι θα πέσει και στο χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν!» σημειώνει.
Μια σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία έρχεται την Πέμπτη και αναμένεται φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και τα πρώτα χιόνια στο Καϊμάκτσαλάν.
Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως έρχεται: «48ώρη πανελλαδική κακοκαιρία τύπου Π φέρνει ακόμα και χιόνια στο Καϊμακτσαλάν» και συνεχίζει μιλώντας για ισχυρές βροχές.
«Ποδαρικό με ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χιόνια θα κάνει ο Οκτώβρης. Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2/10 το πρωί από τα δυτικά και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, μέχρι και την Παρασκευή 3/10» σημειώνει.
Στη συνέχεια σημειώνει πως αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα και να δίνουν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός τύπου Π).
Επιπλέον έρχονται θυελλώδεις βόρειοι και νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο αντίστοιχα και πτώση της θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
«Πασπάλισμα χιονιού δεν αποκλείεται την Παρασκευή το πρωί στα βουνά της βόρειας Ελλάδας. (ενδεικτικό υψόμετρο 1500 μέτρα ). Λίγο χιονάκι θα πέσει και στο χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν!» καταλήγει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δημογραφικό: Οι γεννήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 42% σε 15 χρόνια
Από τις 148.000 γεννήσεις στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στις 67.000 το 2024-2025 - Σχεδόν έξι χρόνια αργότερα αποκτούν πλέον τα παιδιά τους οι Ελληνίδες
Δίκη για τα Τέμπη: Πρώτα η απόφαση για το κινητό του σταθμάρχη και μετά η συνέχεια των καταθέσεων συγγενών θυμάτων
Συνεχίζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας...
Έρχονται 9.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ - Τα κίνητρα για γιατρούς και νοσηλευτές
Το Υπουργείο Υγείας προγραμματίζει πάνω από 9.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και 1.174 επικουρικού για την ενίσχυση του ΕΣΥ και την κάλυψη ελλείψεων σε κρίσιμες ειδικότητες και περιοχές.
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Φθιώτιδα: Πάνω από 5 βαθμούς υποχώρησε η μέγιστη θερμοκρασία - Πότε περιμένουμε βροχές
Την Τετάρτη οι πρώτες Φθινοπωρινές βροχές στη Λαμία.