Κάλεσμα από τη ΓΣΕΕ για συμμετοχή των εργαζομένων στις εκδηλώσεις για τα Τέμπη
Με ανακοίνωσή τη η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους να μετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών σε πολλές πόλεις της χώρας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ευθύνης και της διαρκούς διεκδίκησης ασφαλών και αξιόπιστων μεταφορών για όλους τους πολίτες.
«Η ΓΣΕΕ τιμά τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, με την 28η Φεβρουαρίου να αποτελεί υπενθύμιση της ανάγκης για διαρκή εγρήγορση, ουσιαστική λογοδοσία και ενίσχυση της ασφάλειας στις μεταφορές και στους χώρους εργασίας, ώστε παρόμοιες τραγωδίες να μην επαναληφθούν», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Συνομοσπονδία και επισημαίνει: «ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η θωράκιση των δημόσιων υποδομών αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες για την κοινωνία και την Πολιτεία. Η διαλεύκανση των αιτιών και η απόδοση ευθυνών, όπου υπάρχουν, είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου και ασφάλειας».
Τέλος η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι «επιβάλλεται σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων και πολιτικές που θα διασφαλίζουν την προστασία της ζωής και της εργασίας. Η μνήμη των Τεμπών παραμένει ζωντανή και επιτάσσει ουσιαστικές πράξεις, διαφάνεια και δικαιοσύνη».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τροχαίο με τουμπαρισμένο αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία - Προσοχή στους δρόμους - Δείτε εικόνες
Στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας διακομίστηκε η οδηγός του οχήματος.
Φθιώτιδα: Περπατούσε στην εθνική φορτωμένος με χασίς - Ήταν φυγόποινος για περίπτωση ληστείας με εκρηκτικά
Εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση φυλάκισης.
«Καμπάνα» σε άνδρα στη Χαλκίδα για κάψιμο ξερών χόρτων - Σε πλήρη ισχύ η αντιπυρική περίοδος
Παρά το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού, οι έλεγχοι και οι κυρώσεις της Πυροσβεστικής συνεχίζονται κανονικά.
Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Όλυμπο – Στα λευκά οι κορυφές μετά τη βουτιά της θερμοκρασίας
Tα χιόνια κάλυψαν κορυφογραμμές και σημεία γύρω από ορεινά καταφύγια στον Όλυμπο
Τα κομμένα κλαδιά από τα κατακρεουργημένα δέντρα ποιος θα τα μαζέψει;
Καταγγελία αναγνώστη για το κλάδεμα που έγινε στα δέντρα στην Ανθήλη…