ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κάρυστος: «Κόλλησε» στο βυθό αλιευτικό - Περιπέτεια για τους πέντε επιβάτες του

Κάρυστος: «Κόλλησε» στο βυθό αλιευτικό - Περιπέτεια για τους πέντε επιβάτες του

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα αλιευτικό σκάφος προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της Ψιλής Άμμου, έξω από το λιμάνι της Καρύστου, απογευματινές ώρες της Πέμπτης (14/5/26) και για το συμβάν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καρύστου.

Στο σκάφος επέβαιναν πέντε άτομα, ένας Έλληνας και τέσσερις Αιγύπτιοι.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή κατέπλευσε ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), καθώς και το αλιευτικό «ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ».

Το προσαραγμένο αλιευτικό αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του «ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ» και στη συνέχεια κατέπλευσε με ασφάλεια και αυτοδύναμα στο λιμάνι της Καρύστου.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο Φορέα.

Το ευτύχημα είναι ότι από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google