Κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821
Το πρωί της Τρίτης (24/03).
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και της απόδοσης τιμής στους αγωνιστές της ελληνικής επανάστασης του 1821, και με έντονο το αίσθημα της εθνικής περηφάνιας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου 2026 η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης στις 11:00.
Χαιρετισμό στην τελετή κατάθεσης στεφάνων απηύθυνε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά για την εθνική επέτειο και συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τις άρτιες μαθητικές γιορτές.
Εκ μέρους του Δήμου Λοκρών στεφάνι κατέθεσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιούλη Καζάνα και ακολούθησαν κατά σειρά οι μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, του 1ου, του 2ου και του 3ου Νηπιαγωγείου, του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης του Δήμου Λοκρών. Αντιπροσωπείες μαθητών αναφώνησαν ποιήματα για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.
Την κατάθεση στεφάνων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών κ. Δημήτριος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Καλλής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης κ. Ιωάννης Νιαβής, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Μπούτσης, ο Διευθυντής του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Ζελιαναίος, γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικοί των σχολείων.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Άστατος καιρός με καταιγίδες και μποφόρ - Πότε επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες
Τι αναφέρει για την Φθινοπωρινή παρένθεση ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Σύλληψη στην Εύβοια για πρόκληση πυρκαγιάς - Παραμένει ο πολύ υψηλός κίνδυνος στο νησί
Με κίτρινο χρώμα πάλι στο χάρτη η Φθιώτιδα…
Λαμία: Κραυγή απόγνωσης από εργαζόμενη σε κατάστημα της πόλης
«Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους Ρομά στα καταστήματα» - Έκκληση προς τους αρμόδιους να βρεθεί λύση για το θέμα…
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια και τους αρουραίους»: Τι λέει η δασκάλα στη Φουρνά για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας
Η Παναγιώτα Διαμαντή εξηγεί ότι η σχετική αναφορά αφορούσε την κατάσταση της κατοικίας πριν από την ανακαίνιση και την εγκατάσταση της οικογένειας
Πυρκαγιά σε ελιές και ξερά χόρτα στις Ράχες - Χτύπησαν οι καμπάνες του χωριού (BINTEO-ΦΩΤΟ)
Οι φλόγες μπήκαν μέσα και σε ελαιοπερίβολα, ενώ έκλεισε για λίγο η εθνική…