ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Καθαρισμός της παραλίας Σκάλας Αταλάντης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Καθαρισμός της παραλίας Σκάλας Αταλάντης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025 και ώρα 08:00 π.μ., διοργανώθηκε από κοινού περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στην παραλία της Σκάλας Αταλάντης από τον Δήμο Λοκρών και το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης, με τη συμμετοχή στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Λιμενικού Σώματος. Η δράση υλοποιήθηκε με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάγκη διατήρησης των ακτών καθαρών και φιλόξενων.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης Μιχάλης Παπανικολάου και η Διοικήτρια του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης Μαλαματένια Κατσούλα συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό και έστειλαν το μήνυμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Λοκρών ευχαριστεί θερμά τη Διοικήτρια του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης καθώς και το αρμόδιο Γραφείο Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (Π.Θ.Π.) για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση της δράσης.

Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με στόχο την προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής.

«Θερμοπύλες: Η Αλήθεια, η Ελευθερία και το Μέλλον της Ελλάδας» - Η εμπνευσμένη ομιλία του Νίκου Κουτσιανά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Θερμοπύλες: Η Αλήθεια, η Ελευθερία και το Μέλλον της Ελλάδας» - Η εμπνευσμένη ομιλία του Νίκου Κουτσιανά