ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κλαδέματα, καθαρισμός και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράδρομο του ΠΑΘΕ (ΦΩΤΟ)

Κλαδέματα, καθαρισμός και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράδρομο του ΠΑΘΕ (ΦΩΤΟ)

Από τα διόδια Μπράλου έως τα όρια του Δήμου Στυλίδας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήματα του Παράπλευρου Δικτύου Α.Θ.Ε στα όρια του Δήμου Στυλίδας, λόγω εργασιών συντήρησης οδοστρώματος – καθαρισμός ερεισμάτων (κλαδοκοπές) από Τ.Κ. Ροδίτσας έως διόδια Μπράλου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί την Παρασκευή 13 Ιουνίου και θα διαρκέσουν περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια τους, θα ισχύει μερικώς αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας από της 07:00 έως της 17:00 κάθε ημέρας.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η ανάδοχος εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η ανάδοχος εταιρεία ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος