Κόλλησε στα αβαθή φορτηγό πλοίο στο λιμάνι της Στυλίδας
Τελικά αποκολλήθηκε με ιδία μέσα…
Περιπέτεια το πρωί της Δευτέρας (19/1/26) για το 6μελές πλήρωμα του φορτηγού (Φ/Γ) πλοίου «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ», το οποίο προσάραξε σε αμμώδη αβαθή στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου στο λιμάνι της Στυλίδας.
Αμέσως από το Λιμεναρχείο Στυλίδας, τέθηκε σε εφαρμογή το Τοπικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης και στην περιοχή μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ) καθώς και ένα Περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.
Το πλοίο αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και κατέπλευσε αυτοδύναμα με ασφάλεια στο λιμάνι της Στυλίδας, συνοδεία του ΠΛΣ.
Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση. Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ», μέχρι την προσκόμιση του βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!