ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κοτρωνιάς: «Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιστροφή 15% στα λιπάσματα

Κοτρωνιάς: «Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιστροφή 15% στα λιπάσματα

Η παρέμβαση του Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιώργου Κοτρωνιά, για τους αγρότες του Νομού… 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για την έναρξη λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ για την επιστροφή στους αγρότες του 15% της αξίας των λιπασμάτων, ενημέρωσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς.

«Πρόκειται για μια κυβερνητική δέσμευση που γίνεται πράξη, προσφέροντας άμεση οικονομική ανάσα στον πρωτογενή τομέα», σημειώνει ο Βουλευτής Φθιώτιδας.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι παραγωγοί της Φθιώτιδας:

Ποσοστό ενίσχυσης: 15% επί της καθαρής αξίας των τιμολογίων αγοράς.

Περίοδος κάλυψης: Αφορά τιμολόγια που εκδόθηκαν από 15 Μαρτίου έως και 31 Αυγούστου 2026.

Ανώτατο ποσό: Η ενίσχυση μπορεί να φτάσει έως και τα 50.000 ευρώ ανά δικαιούχο.

Η διαδικασία

Η αίτηση γίνεται απλά και γρήγορα με κωδικούς Taxisnet μέσω της εφαρμογής myBusinessSupport στο myAADE, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή στο ΜΑΑΕ έως 31.8.2026.

Η μείωση του κόστους παραγωγής όπως υπογραμμίζει ο κ. Κοτρωνιάς, αποτελεί για τον ίδιο κορυφαία προτεραιότητα και θεωρεί «καθήκον του την στήριξη του αγροτικού κόσμου της Φθιώτιδας που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής κοινωνίας».

Στερεά: Ακόμη 45 παραβάσεις για μη χρήση κράνους - Οι δύο σε ντελιβεράδες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στερεά: Ακόμη 45 παραβάσεις για μη χρήση κράνους - Οι δύο σε ντελιβεράδες
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google