Κρούσματα ψώρας σε γηροκομείο στην Εύβοια
Προσπάθησαν να το κρύψουν από τους συγγενείς των φιλοξενούμενων…
Δύο κρούσματα ψώρας εμφανίστηκαν σε ένα γηροκομείο στην Εύβοια, προκαλώντας αντιδράσεις για τις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων αλλά και για την αντιμετώπιση που είχαν ως προς το περιστατικό οι υπεύθυνοι.
Η ψώρα, όπως είναι λογικό, μεταδόθηκε τόσο στους τρόφιμους όσο και στους εργαζόμενους του γηροκομείου στην Εύβοια αλλά τους χορηγήθηκε άμεσα θεραπεία από δερματολόγο, αναφέρει το iatropedia.gr.
Στα τέλη Απριλίου οι 15 τρόφιμοι εξετάστηκαν από δερματολόγο και δύο από αυτούς διαγνώσθηκαν με παρασιτική ψώρα, όπως και μία εργαζόμενη.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην εκπομπή «Live You», υπήρξε προσπάθεια να «κουκουλωθεί» το περιστατικό, καθώς οι εργαζόμενες που ενημέρωσαν τις οικογένειες των τροφίμων βρέθηκαν στο στόχαστρο της υπεύθυνης του οίκου ευγηρίας. Κόρη εργαζόμενης καταγγέλλει ότι η υπεύθυνη του ιδρύματος «απείλησε» τις εργαζόμενες που ενημέρωσαν τις οικογένειες των ηλικιωμένων, γιατί «δεν έπρεπε να μαθευτεί για να μην πληγεί η εικόνα του γηροκομείου».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Πυρκαγιά στη Φωκίδα στην περιοχή Πενταγιοί – Σηκώθηκε 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος
Από το έδαφος επιχειρούν 18 πυροσβέστες, με οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων
Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα RoboHeads του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής
Πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Αυγούστου 2026, στο Osaka International Convention Center, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
Λαμία: Βρήκε χαμένη βέρα και την επέστρεψε - Το «ευχαριστώ» στον νεαρό ντελιβερά
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτη μας...
Στερεά: 24 συλλήψεις σε ένα 24ωρο - Τρία άτομα με χειροπέδες στη Φθιώτιδα
Έφτασαν τις 413 οι κλήσεις της Τροχαίας σε ολόκληρη την Περιφέρεια…