Ξεκίνησαν τα δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για Σποράδες
Πρωινά δρομολόγια προς Σκιάθο - Γλώσσα και επιστροφή…
Μετά από δύο αναβολές το πλοίο «Πανόραμα» έδεσε γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (20/6/25) στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου το πρωί του Σαββάτου 21 Ιουνίου να κάνει το πρώτο του δρομολόγιο για το φετινό καλοκαίρι προς Σποράδες.
Ειδικότερα το πλοίο έφυγε στις 10:30’ το πρωί από Άγιο Κωνσταντίνο και 13:30’ θα πιάνει Σκιάθο. Ακολούθως στις 14:30’ θα δένει Γλώσσα Σκοπέλου και θα επιστρέφει με ώρες άφιξης στα λιμάνια της Σκιάθου και του Αγίου Κωνσταντίνου στις 15:45 και 18:45’ αντίστοιχα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το πλοίο θα εκτελεί το προγραμματισμένο δρομολόγιο μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.
Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου μετά την καινούρια σύνδεση του ΠΑΘΕ αποτελεί ιδανική αφετηρία για χιλιάδες επίδοξους επισκέπτες των Σποράδων, από το Λεκανοπέδιο σε σχέση με το λιμάνι του Μαντουδίου.
Αλλά και μετά την ολοκλήρωση του Ε65 μέχρι την Καλαμπάκα, ο Άγιος Κωνσταντίνος ήρθε πιο κοντά στην Καρδίτσα από ότι ο Βόλος, ενώ μπορεί να διευκολύνει ακόμη και τα Τρίκαλα με λίγα λεπτά παραπάνω οδήγηση. Όσον αφορά το θαλάσσιο ταξίδι η απόσταση είναι περίπου η ίδια όπως από το λιμάνι του Βόλου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Φυλακές Μαλανδρίνου: 36χρονος κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος
Είχε καταδικαστεί για διακίνηση παράτυπων μεταναστών…
Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες
Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο το ένα άτομο διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…
Φθιώτιδα: Όργιο απατών με «αστυνομικούς» από Ρουμανία, «μαϊμού» δορυφόρους & ΔΕΗτζήδες
Έπεισαν γυναίκα να αφήσει κοσμήματα σε κάδο έξω από εκκλησία. 73χρονη πλήρωσε ακριβά το κόλπο με το δορυφόρο!...
Δίκη για τα Τέμπη: «Ξύπνησα σε ένα χωράφι» - Η συγκλονιστική κατάθεση τραυματία από το δεύτερο βαγόνι
Συγκλονίζει η κατάθεση τραυματία από το δεύτερο βαγόνι στη δίκη για τα Τέμπη, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές της σύγκρουσης.