Κτηματολόγιο: Ιδιοκτήτες ψάχνουν τα οικόπεδά τους για να δηλώσουν τον καθαρισμό τους
Αναφέρονται πολλές περιπτώσεις και ενώ ο χρόνος πιέζει για τη δήλωση…
Αλαλούμ έχει δημιουργηθεί με τις εγγραφές του Κτηματολογίου στην πλατφόρμα για τον καθαρισμό των οικοπέδων.
Όπως μας καταγγέλλουν αναγνώστες σε κάποιες περιπτώσεις νόμιμοι ιδιοκτήτες δεν παρουσιάζονται στην πλατφόρμα και δεν μπορούν να δηλώσουν τον καθαρισμό τους που είναι υποχρεωτικός και λήγει σε μερικές ημέρες!
Σε άλλες περιπτώσεις δεν εμφανίζεται ο μοναδικός ΚΑΕΚ (Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου) με ανάλογα προβλήματα.
Μάλιστα αναγνώστης μας καταγγέλλει ότι το αρμόδιο Κτηματολογικό γραφείο δεν μπαίνει καν στον κόπο να κοιτάξει το πρόβλημα, προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι συμβαίνει σε πολλούς και τη λύση μπορεί να δώσει μόνο δικηγόρος!
Αντιλαμβανόμαστε ότι σε περιπτώσεις προστίμων, όποιος πολίτης βρεθεί σε αυτή τη θέση δε θα βάλει δικηγόρο μόνο για να γλυτώσει το πρόστιμο, αλλά και για να ζητήσει αποζημίωση για την ταλαιπωρία και τα έξοδα στα οποία θα υποβληθεί χωρίς δική του υπαιτιότητα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!