ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ ( Α/Κ Μαρτίνου)

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ ( Α/Κ Μαρτίνου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στους ιστούς οδοφωτισμού στον Α/Κ Μαρτίνου.

Ειδικότερα, από Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 07:00  έως και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 στις 20:00, καθ’όλο το 24ώρο, θα ισχύει από το 125,4ο χλμ έως το 125,6ο χλμ και στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Μαρτίνου, αποκλεισμός του δεξιού τμήματος του κλάδου(διατομή δύο λωρίδων).

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους