Λαμία: Αυτοκίνητο ανέβηκε στη νησίδα στο ύψος του ΚΕΥΠ - Δείτε εικόνες
Στο σημείο δεν λειτουργούσε ο φωτισμός και οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι η ορατότητα είναι περιορισμένη…
Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00’ το βράδυ της Τετάρτης (10/6/26) στη Λαμία, με αυτοκίνητο να ανεβαίνει πάνω στη νησίδα που βρίσκεται έξω από τις εισόδους του ΚΕΥΠ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΙΧΕ που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, ο οδηγός του δεν πρόσεξε την προειδοποιητική ταμπέλα της νησίδας με αποτέλεσμα να βρει στο κράσπεδο χάνοντας τον έλεγχο του ξηλώνοντας και την ταμπέλα. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό.
Για το σημείο είχαμε δεχτεί καταγγελίες ότι δε λειτουργεί ο φωτισμός με αποτέλεσμα να είναι έντονα τα σκοτάδια και όταν υπάρχουν φώτα από τα αντίθετα κινούμενα οχήματα, η ορατότητα των νησίδων, όπως και του κυκλικού κόμβου, είναι προβληματική. Είχαν προειδοποιήσει μάλιστα για ατυχήματα, κάτι που τελικά δεν αποφεύχθηκε.
Λόγω του ακινητοποιημένου οχήματος στη μέση του δρόμου, η κυκλοφορία διακόπηκε στο ρεύμα προς Λαμία. Μάλιστα χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί αστικό λεωφορείο και δόθηκε για λίγο το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Δείτε βίντεο:
Δείτε φωτογραφίες:






πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!