Λαμία: Επικίνδυνη «βροχή» σοβάδων σε κεντρικό δρόμο (ΦΩΤΟ)
Από καθαρή τύχη δεν έπεσε σε άνθρωπο ή διερχόμενο αυτοκίνητο!...
Αναστάτωση το μεσημέρι της Τρίτης (2/6/26) σε κεντρικότατο δρόμο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Λεωνίδου, λίγο πριν τη συμβολή με την οδό Πανουργιά, όταν από πολυκατοικία έπεσαν μεγάλα κομμάτια σοβάδων.
Η ώρα ήταν περίπου 13:15’ και λόγω της ζέστης και του ήλιου η κυκλοφορία των πεζών δεν ήταν μεγάλη σε ένα τετράγωνο όπου βρίσκεται δίπλα και το εστιατόριο του Πανεπιστημίου! Ωστόσο υπήρχε μεγάλη κίνηση οχημάτων - όπως πάντα σε ώρα καταστημάτων - και από καθαρή τύχη οι σοβάδες έπεσαν κατευθείαν στο οδόστρωμα.
Πληρώματα της Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας βρέθηκαν στο σημείο αφενός να σημάνουν το επικίνδυνο σημείο και αφετέρου να ειδοποιήσουν τους ανθρώπους που ζουν στο κτίριο ώστε να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των επιχρισμάτων.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι σοβάδες άφησαν τα ίχνη τους στο οδόστρωμα, όμως υπήρξαν και μερικά κομμάτια που αποκολλήθηκαν με τσιμέντο και έμειναν άθικτα παρά την πτώση από μεγάλο ύψος.
Δε θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε αν έπεφταν σε άνθρωπο που βρισκόταν από κάτω.
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!