Λαμία: Εργατικό γλέντι στην πλατεία Διάκου για την Πρωτομαγιά
Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας…
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διοργανώνουν «Αγωνιστικό Πρωτομαγιάτικο Γλέντι» με ζωντανή μουσική στην πλατεία Διάκου, αφιερωμένο στους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης.
Όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου:
«Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά.
Τιμούμε επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη την ισότητα, για τα στοιχειώδη εργασιακά μας δικαιώματα.
Τιμούμε την μέρα ορόσημο για την εργατική τάξη με μια γιορτή για την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τη δύναμη των εργαζομένων.
Ενώνουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας δίνοντας μήνυμα ότι οι αγώνες συνεχίζονται!
Σας καλούμε όλες και όλους:
- Να γιορτάσουμε τη δύναμη του οργανωμένου αγώνα,
- Να τιμήσουμε τους αγωνιστές του χτες και του σήμερα,
- Να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας και διεκδίκησης για μια ζωή με δικαιώματα, σταθερή δουλειά και αξιοπρέπεια.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του νομού Φθιώτιδας, να δώσουν δυναμικό παρόν την Πέμπτη 1 Μάη και ώρα 12μ.μ. στην πλατεία Διάκου. Να γιορτάσουμε ενωμένοι τις νίκες μας, τις μικρές και μεγάλες κατακτήσεις μας, δίνοντας την υπόσχεση ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Ζήτω η ενότητα και η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης!»
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
ΕΠΑΣ Λαμίας: 250 θέσεις εισακτέων και ζήτηση για τεχνίτες – Το κενό στις πραγματικές θέσεις μαθητείας
Ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας σήμερα;
Ράχες: Οι ξένοι βλέπουν την προοπτική - Εμείς γιατί την κρατάμε παγωμένη 15 χρόνια;
Οι Ράχες έχουν πληρώσει ακριβά την αδράνεια. Δεν χρειάζονται άλλη μία χαμένη δεκαετία (του Νίκου Παπαδή).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.