Λαμία: Μεγάλο κομμάτι κάγκελου με τζάμια, κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια περαστικών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Έκλεισε το πρωί η Ροζάκη Αγγελή μέχρι οι πυροσβέστες να απομακρύνουν με ασφάλεια το επικίνδυνο κιγκλίδωμα…
Ένα τεράστιο κομμάτι κάγκελου με τζάμια, κρεμόταν το πρωί της Πέμπτης (10/7/25) πάνω από τα κεφάλια δεκάδων ανύποπτων περαστικών που διέσχιζαν την οδό Ροζάκη Αγγελή!
Οι πολύ ισχυρές ριπές ανέμων που έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα τους κατοίκους της Λαμίας το τελευταίο 48ωρο, έχουν προξενήσει πολλές ζημιές σε δέντρα αλλά και κτιριακές υποδομές και ταμπέλες επιχειρήσεων.
Θυμηθείτε:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση «ξήλωσαν» - κατά το ήμισυ ΕΥΤΥΧΩΣ - κομμάτι κιγκλιδώματος από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ροζάκη Αγγελή. Το βαρύ κάγκελο με τα τζάμια κρεμόταν στην κυριολεξία στον αέρα και ήταν θέμα χρόνου για να πέσει στο δρόμο!
Ευτυχώς ένας γείτονας από απέναντι πολυκατοικία, αντιλήφθηκε γρήγορα το πρωί την επικίνδυνη κατάσταση και ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες. Οι τελευταίοι κατάφεραν και απομάκρυναν με ασφάλεια το επικίνδυνο κομμάτι, καθώς ήταν πολύ εύκολο να πέσουν κομμάτια από τα τζάμια στο δρόμο.
Δείτε βίντεο:
Αστυνομικοί, έκλεισαν για όση ώρα χρειάστηκε την οδό, αφενός για να μην περάσει και κινδυνεύσει πεζός ή αυτοκίνητο με επιβάτες, αλλά και για τη διευκόλυνση προσέγγισης του πυροσβεστικού οχήματος.
Δείτε φωτογραφίες:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!