Λαμία: Μέχρι την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι δίωρες στάσεις εργασίας των Δικαστικών Υπαλλήλων
9 με 11 το πρωί…
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ) μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι οι δίωρες διακοπές εργασιών στα Δικαστήρια της χώρας, θα συνεχιστούν με συνελεύσεις ή συγκεντρώσεις των δικαστικών υπαλλήλων στους χώρους των Δικαστικών Μεγάρων.
Οι στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν μέχρι αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου από τις 9 ως τις 11 το πρωί. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, για αυτό και σήμερα (7/5/26) οι δίκες δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν τις 11:00’.
«ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.», αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΥΕ στην ανακοίνωσή του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!