Λαμία: Περιμένοντας την φλόγα - Καθυστέρηση λόγω μπλόκων
Με αρκετή καθυστέρηση ξεκινά η εκδήλωση υποδοχή της φλόγας στη Λαμία στο πλαίσιο της διεθνούς Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Μιλάνο - Κορτίνα 2026.
Η καθυστέρηση σύμφωνα με τους διοργανωτές οφείλεται στα αγροτικά μπλόκα. Σήμερα, στην έβδομη ημέρα της διαδρομής, ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη – Ελασσόνα. Τελευταίος σταθμός της φλόγας πριν τη Λαμία, ήταν το Πήλιο και η περιοχή της Πορταριάς, με τη εκδήλωση να ξεκινά στις 16:30'.
Πολύς κόσμος βρίσκεται από νωρίς όχι μόνο στην πλατεία Ελευθερίας αλλά και στους δρόμους από όπου έχει προγραμματιστεί να περάσει μέχρι το βωμό που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00' το μεσημέρι στη πλατεία Πάρκου.
«Pink Run» Αταλάντης για τον Καρκίνο του Μαστού
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12:00'.
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.
Με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του «Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς»
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/10) στην πλατεία Ελευθερίας.