ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 0 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος που είχε συλληφθεί με το γιο του για τα χασισόδεντρα στην ταράτσα

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος που είχε συλληφθεί με το γιο του για τα χασισόδεντρα στην ταράτσα

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 27χρονος…

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος Λαμιώτης που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (12/9/25) στη Λαμία μαζί με τον 27χρονο γιο του, με τους αστυνομικούς να αποκαλύπτουν 31 δενδρύλλια στην ταράτσα του σπιτιού τους.

Αντίθετα ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα το πρώτο 5ημερο κάθε μήνα, έως ότου η υπόθεσή τους φτάσει στο ακροατήριο.

Να σημειώσουμε ότι για την περίπτωση του 62χρονου διατάχθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τη διάγνωση της τοξικοεξάρτησης.

Οι δύο κατηγορούμενοι σε αυτό το στάδιο είχαν συνηγόρους υπεράσπισης τον Αθανάσιο Ταξιαρχόπουλο και την Χριστίνα Κατσούδα.

Θυμίζουμε ότι η έρευνα των αστυνομικών στα σπίτια των δύο κατηγορουμένων είχε αποκαλύψει στην ταράτσα 31 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,7 μέτρα.

Επιπλέον στα δύο διαμερίσματα που διέμεναν οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 213,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός 9 αυτοσχέδιων συσκευασιών, 92 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, εντός αυτοσχέδιας συσκευασίας, 4 τρίφτες κάνναβης, πληθώρα συσκευασιών, πρόσφορων για την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και λαθραίο καπνό στο διαμέρισμα του ενός.

Ήχησε το «112» και στη Φθιώτιδα για την κακοκαιρία Byron
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ήχησε το «112» και στη Φθιώτιδα για την κακοκαιρία Byron