ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Πυροσβεστικό «εγκλωβίστηκε» όταν υποχώρησε ο δρόμος από σπασμένο αγωγό ύδρευσης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Λαμία: Πυροσβεστικό «εγκλωβίστηκε» όταν υποχώρησε ο δρόμος από σπασμένο αγωγό ύδρευσης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συνεργεία της ΔΕΥΑΛ αποκατέστησαν την βλάβη στη νότια Λαμία…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Απρόβλεπτο ατύχημα το απόγευμα στην οδό Ναυπάκτου με «θύμα» ένα πυροσβεστικό όχημα που είχε σπεύσει στο σημείο προκειμένου να κάνει άντληση υδάτων από τον πλημμυρισμένο δρόμο εξαιτίας σπασμένου αγωγού.

Μάλιστα εξαιτίας του όγκου νερού που ελευθερώθηκε, ο δρόμος υποχώρησε και «κατάπιε» το βαρύ όχημα!

Δείτε το βίντεο:

Έτσι εκτός από το συνεργείο της ΔΕΥΑΛ που έσπευσε για την αποκατάσταση της βλάβης, στο σημείο είχαμε και τον γερανό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκε για να απεγκλωβίσει το έτερο πυροσβεστικό.

Να σημειώσουμε ότι εξαιτίας της σοβαρής βλάβης, έμεινε χωρίς νερό ένα μεγάλο κομμάτι της οδού από Λεβαδείας ως Φραντζή, ενώ όλη σχεδόν η νότια Λαμία έμεινε από πίεση νερού!

Μάλιστα οι οδηγίες της ΔΕΥΑΛ αναφέρουν ότι σε περίπτωση θολότητας στο νερό είναι συνέπεια της βλάβης για αυτό παρακαλούνται οι καταναλωτές στην περίπτωση αυτή να αφήνουν τη βρύση ανοιχτή μέχρι να καθαρίσει το νερό.

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Κόπηκε στα δύο ο δρόμος από Προκόπι προς Μαντούδι, 112 για εκκένωση των Ψαχνών λόγω υπερχείλισης ποταμού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κακοκαιρία στην Εύβοια: Κόπηκε στα δύο ο δρόμος από Προκόπι προς Μαντούδι, 112 για εκκένωση των Ψαχνών λόγω υπερχείλισης ποταμού
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα 1,55 ευρώ θα ανοίξει η αγορά – Συνδυασμένη κρατική στήριξη και έκπτωση από τα διυλιστήρια
Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Κατέθεσε η οικογένεια αίτημα για άσκηση έφεσης για την αθώωση των ψαράδων
Προχωρά η  ένταξη των λιμενικών υποδομών Πελασγίας, Μώλου και Αγίου Σεραφείμ στο Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας