ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Σε εξέλιξη ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης - Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου

Λαμία: Σε εξέλιξη ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης - Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (24/11) το στήσιμο του χριστουγεννιάτικού δέντρου, με τα σπιτάκια του Αι - Βασίλη στο κέντρο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου, μαζί με τον υπόλοιπο στολισμό.

Συνεργεία του Δήμου εργάζονται πυρετωδώς και σε αυτή την προσπάθεια έχουν κοντά τους τη δημοτική αρχή και πρωτίστως το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου ο οποίος βρέθηκε κι εκείνος από νωρίς στο Πάρκο, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες για την προσπάθειά τους για «μια πιο φωτεινή, ζεστή και γιορτινή πόλη».

«Επισκέφθηκα το κέντρο της πόλης και τις γειτονιές μας, για να δω από κοντά την εξέλιξη του χριστουγεννιάτικου στολισμού από τα συνεργεία του Δήμου μας.

Ένα θερμό και ειλικρινές ‘’ευχαριστώ’’ σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι με μεράκι, συνέπεια και χαμόγελο φροντίζουν καθημερινά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου μας. Από το κέντρο μέχρι τις γειτονιές, δουλεύουν ακούραστα - ακόμη και τα Σαββατοκύριακα - για να ζήσουμε όλοι μια πιο φωτεινή, ζεστή και γιορτινή πόλη.

Η προσπάθειά τους αξίζει τη δική μας εκτίμηση και το πιο μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ε.Ν.ΙΑ.Λ.: «Θετική η επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά απαιτείται μόνιμο προσωπικό»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ε.Ν.ΙΑ.Λ.: «Θετική η επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά απαιτείται μόνιμο προσωπικό»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος