Λαμία: Θύμα των μαϊμού ΔΕΗτζήδων 23χρονος
Κατάφεραν να του αποσπάσουν 2.500 ευρώ και κοσμήματα μικρής αξίας…
Στα δίχτυα των απατεώνων που προσποιούνται τους ΔΕΗτζήδες, φέρεται να έπεσε 23χρονος Λαμιώτης το απόγευμα της Δευτέρας (1/12/25).
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη μαρτυρία του, απατεώνες τηλεφώνησαν αρχικά στο σταθερό και στη συνέχεια και στο κινητό του τηλέφωνο και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, του είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην ηλεκτρική παροχή του σπιτιού του και τον έπεισαν να βγάλει έξω από αυτό, μέσα σε μια πλαστική σακούλα, 2.500 ευρώ και κάποια κοσμήματα της μητέρας του μικρής αξίας.
Εκεί, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα περίμενε κάποιος συνεργός του τηλεφωνητή, ο οποίος φορούσε κράνος και αφού παρέλαβε τη σακούλα έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με μια λευκή μοτοσυκλέτα.
Ο 23χρονος όταν κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης, ειδοποίησε την αστυνομία και τους περιέγραψε τον «εισπράκτορα» τον οποίο είχε δει.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!