ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά έξω από τον Άγιο Αθανάσιο

Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά έξω από τον Άγιο Αθανάσιο

Ο νεαρός δικυκλιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι ντελίβερι σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8:30’ το βράδυ της Τετάρτης (3/6/26) στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα.

Ένα αγροτικό όχημα με δύο Ρομά, εκκίνησε από θέση στάσης και ενώ βρισκόταν επί της οδού Παπασιοπούλου, θέλοντας να μπει αριστερά στην οδό Τήνου. Εκείνη την ώρα το μηχανάκι κατέβαινε χωρίς ταχύτητα προς το κέντρο, ωστόσο δεν πρόλαβε να σταματήσει κι χτύπησε στο αγροτικό με τον οδηγό του να βρίσκεται στο οδόστρωμα.

Πολύ γρήγορα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό που όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport είχε χτυπήσει στο πόδι και στο σώμα. Το ευτύχημα είναι ότι φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι. Διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ και της Τροχαίας Λαμίας έφτασαν στο σημείο, με την τελευταία υπηρεσία να αναλαμβάνει την προανάκριση για το συμβάν.

Δείτε φωτογραφίες:

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος