ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Βροχή και αέρας έριξαν δύο μεγάλα κομμάτια πλατάνου στα Γαλανέικα

Λαμία: Βροχή και αέρας έριξαν δύο μεγάλα κομμάτια πλατάνου στα Γαλανέικα

Ευτυχώς ήταν μεσημέρι και είχε τελειώσει η λαϊκή...

Δύο μεγάλα κλαδιά πλατάνου έπεσαν στο πεζοδρόμιο της οδού Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα μεγάλα κομμάτια ξύλου προσγειώθηκαν μπροστά σε καταστήματα και κυρίως μπροστά στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο σημείο!

Για μία ακόμη φορά τα ταλαιπωρημένα πλατάνια της οδού Παπασιοπούλου, δεν άντεξαν στη βροχή και στον αέρα αποκαλύπτοντας την επικινδυνότητα που έχει προκύψει από το τσιμέντωμα που έχουν υποστεί εδώ και δεκαετίες.

«Ευτυχώς έγινε το μεσημέρι είχε τελειώσει  η λαϊκή και δεν περνούσε κάποιος αλλιώς μπορεί να είχαμε τραγική κατάληξη!!!!!», σημειώνει επαγγελματίας.

Οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στο σημείο φοβούνται και δικαιολογημένα αν την επόμενη φορά δε θα είναι τόσο τυχεροί!

Διαμαρτύρονται και ζητούν από το Δήμο να παρέμβει και να κλαδέψει και να εξετάσει άμεσα όλα τα δέντρα...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Πρόσκληση σε σύσκεψη σωματείων και φορέων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Πρόσκληση σε σύσκεψη σωματείων και φορέων