ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμιώτης ο 47χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Γοργοπόταμο - Φέρεται να έπεσε στο κενό από την ιστορική γέφυρα

Λαμιώτης ο 47χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Γοργοπόταμο - Φέρεται να έπεσε στο κενό από την ιστορική γέφυρα

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε από ψηλά, εργαζόμενος συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στη γέφυρα…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός άνδρας στα βράχια της κοίτης του ποταμού Γοργοπόταμου, κάτω ακριβώς από την ιστορική γέφυρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η σορός ανήκει σε 47χρονο άνδρα από τη Λαμία.

Άνδρες της αστυνομίας εξέτασαν για στοιχεία στην περιοχή, προκειμένου να προσδιορίσουν την ταυτότητα του νεκρού, ενώ στο δύσβατο σημείο βρέθηκαν και άνθρωποι της Πυροσβεστικής να βοηθήσουν στην ανάσυρσή του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήρθε από πτώση από μεγάλο ύψος. Το πως, από το υψηλότερο σημείο της ιστορικής γέφυρας, ο 47χρονος βρέθηκε στο κενό, είναι κάτι που εξετάζεται από τους έμπειρους αστυνομικούς, όπως και το πότε και πως έφτασε εκεί, ενώ θα διεξαχθεί και νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι τον άτυχο άνδρα εντόπισε από ψηλά πάνω από τη γέφυρα, γύρω στις 11:00’ το πρωί της Τετάρτης (19/3/25) ένας εργαζόμενος συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο σημείο και ενημέρωσε τις Αρχές.

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη γέφυρα του Γοργοπόταμου

Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος