ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμιώτης ταξιτζής «έσβησε» πάνω στο τιμόνι - Είχε πάει «κούρσα» στην Αθήνα όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία

Λαμιώτης ταξιτζής «έσβησε» πάνω στο τιμόνι - Είχε πάει «κούρσα» στην Αθήνα όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Νέο σοκ στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, στην είδηση ότι ένας αγαπητός επαγγελματίας αυτοκινητιστής, «έσβησε» στην κυριολεξία πάνω στο τιμόνι.

Πρόκειται για επαγγελματία οδηγό ταξί, περίπου 65 ετών, ο οποίος τη Δευτέρα (27/4/26) είχε μεταφέρει πελάτη στην Αθήνα και την ώρα που πήρε το δρόμο της επιστροφής, ένιωσε αδιαθεσία.

Επικοινώνησε αρχικά με τους δικούς του ανθρώπους και στη συνέχεια ανέτρεξε σε βοήθεια με το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς αν και οδηγήθηκε σε Νοσοκομείο δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον σώσουν.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τους συναδέλφους του, με τους οποίους βρισκόταν καθημερινά στον αγώνα για το μεροκάματο.

Πρόκειται για μία ακόμη απώλεια για την τοπική κοινωνία, που μέσα σε λίγες ώρες θρηνεί την απώλεια τριών ανθρώπων που είχαν πολλά ακόμη να προσφέρουν στον τόπο τους.

Προσοχή! Στην περιοχή της Λαμίας επιχειρούν το τελευταίο 48ωρο οι μαϊμού λογιστές και ΔΕΗτζήδες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Προσοχή! Στην περιοχή της Λαμίας επιχειρούν το τελευταίο 48ωρο οι μαϊμού λογιστές και ΔΕΗτζήδες
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google