Μ. Καρυστιανού: «Θεσσαλονίκη ή Αθήνα η δίκη των Τεμπών – Δεν έχω εμπιστοσύνη στη Λάρισα» – Τί είπε για σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην Ισπανία και νέο κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Στην Ισπανία είδαμε πως κινήθηκε σωστά αμέσως όλος ο μηχανισμός προκειμένου να συγκεντρωθούν τα στοιχεία και να γίνει σωστά η έρευνα, ενώ εδώ στην Ελλάδα έχουμε συγκάλυψη από την πρώτη μέρα», ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας, με αφορμή τη συνέχιση της δίκης για το βιντεοληπτικό υλικό στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.
Σημείωσε, όπως αναφέρει το larissanet.gr , ότι οι συγγενείς εδώ ταλαιπωρούνται ακόμα για τα χαμένα βίντεο, με την ίδια να αναρωτιέται «για ποιο λόγο χάθηκαν τα βίντεο, αν όχι γιατί έδειχναν τον λόγο της πυρόσφαιρας».
Η ίδια ανέφερε ξανά ότι θα ήταν καταλληλότερο η δική για την υπόθεση των Τεμπών να διεξαχθεί είτε στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη καθώς «είναι πιο εύκολη η πρόσβαση», αλλά το σημαντικότερο γιατί η ίδια «δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη Λάρισα».
Τέλος, αναφορικά με τη δημιουργία του νέου κόμματος ενημέρωσε ότι όλα θα γίνουν γνωστά σύντομα, ενώ για την επίθεση που δέχεται υπογράμμισε ότι «ο ντόρος που έχει γίνει, δείχνει φόβο. Είμαστε ακόμα στην πρόθεση της δημιουργίας ενός κινήματος πολιτών και πριν γίνουν γνωστές οι θέσεις μας έχουν πέσει καταπάνω να μας φάνε».
Τέλος, σε ερώτηση για το πού θα πάρει θέση το κόμμα της στο πολιτικό τόξο, εξήγησε ότι είναι κάτι που δημιουργείται για πρώτη φορά και θα έχει πολίτες από όλους τους χώρους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Ορκίστηκαν οι δύο πρώτες γυναίκες στρατονόμοι στην Ελλάδα, δείτε βίντεο
Δύο γυναίκες γράφουν ιστορία ως οι πρώτες στρατονόμοι του Ελληνικού Στρατού
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια και τους αρουραίους»: Τι λέει η δασκάλα στη Φουρνά για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας
Η Παναγιώτα Διαμαντή εξηγεί ότι η σχετική αναφορά αφορούσε την κατάσταση της κατοικίας πριν από την ανακαίνιση και την εγκατάσταση της οικογένειας