Μαθήτρια γυμνασίου εκδήλωσε την πρόθεση να πέσει από τη γέφυρα της Χαλκίδας
Επενέβη και Εισαγγελέας και ερευνάται υπόθεση bullying σε βάρος της 15χρονης!...
Αναστάτωση χθες το μεσημέρι σε γυμνάσιο της Χαλκίδας, όταν 15χρονη μαθήτρια εκδήλωσε σε καθηγήτριά της την πρόθεση να αυτοκτονήσει!
Η καθηγήτρια αντέδρασε άμεσα και αφού ενημέρωσε τη Διεύθυνση του σχολείου, η υπόθεση έφτασε στον Εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα στο ΑΤ Χαλκίδας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbomb, καθώς επίσημα στοιχεία από την προανάκριση δεν μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή, στην επιφάνεια έφτασαν περιστατικά bullying σε βάρος του κοριτσιού, ενώ η υπόθεση συνδέθηκε με 15χρονο φίλο της κοπέλας που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την υψηλή γέφυρα πριν μερικούς μήνες! Μάλιστα η οικογένειά του αδικοχαμένου 15χρονου, κατήγγειλε περιστατικά σχολικού εκφοβισμού σε βάρος του παιδιού της και η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!