Με Κασσελάκη η κοπή της πίτας του Κινήματος Δημοκρατίας στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Η «Μητσοτάκης ΑΕ» και η χώρα των δύο ταχυτήτων…
Την πρωτοχρονιάτική πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής το «Κίνημα Δημοκρατίας» στη Λαμία, παρουσία του Ιδρυτή του Κινήματος Στέφανου Κασσελάκη.
Η εκδήλωση είχε αλλάξει ώρα προκειμένου τόσο ο κ. Κασσελάκης, όσο και τα μέλη του Κινήματος στη Λαμία και σε άλλες πόλεις να συμμετάσχουν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προκάλεσε ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.
Ο κ. Κασσελάκης από τη Λαμία επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχει η «Μητσοτάκης ΑΕ» που προφανώς κάτι συγκαλύπτει αναφερόμενος στο φορτίο της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας, ενώ για τη νυν αξιωματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις δύσκολες στιγμές θα ψηφίσει και πάλι ως συστημικό κόμμα και υπέρ των τραπεζών.
«Είμαστε η χώρα που έχει ανθρώπους δύο ταχυτήτων τους πολιτικούς του συστήματος κι όλου στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε φωτογραφίες:






































πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00' το μεσημέρι στη πλατεία Πάρκου.
«Pink Run» Αταλάντης για τον Καρκίνο του Μαστού
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12:00'.
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.