Μεγάλο χρηματικό ποσό απέσπασαν απατεώνες από ηλικιωμένη γυναίκα
Την έπεισαν να δώσει 50.000 ευρώ για να σωθεί η κόρη της…
Μία ακόμη περίπτωση τετελεσμένης απάτης με τα μαϊμού - τροχαία, είχαμε στην αρχή της εβδομάδας στη Λάρισα σε βάρος ηλικιωμένης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ απατεώνας υποδυόμενος τον αστυνομικό τηλεφώνησε σε 75χρονη ισχυριζόμενος ότι η κόρη της είχε σκοτώσει με το αυτοκίνητο ένα κορίτσι. Μάλιστα προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση στο θύμα και να την πείσουν ότι υπάρχει κίνδυνος για το παιδί της από το βάθος ακουγόταν, μια γυναίκα να κλαίει και να ζητά βοήθεια προσποιούμενη ότι ήταν η κόρη της.
Η ηλικιωμένη τρομοκρατημένη και αγχωμένη πείσθηκε και παρέδωσε στον απατεώνα, που έφθασε στο σπίτι της, δίνοντάς του 50.000 ευρώ.
Όταν, αργότερα, διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα απάτης, απευθύνθηκε στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Φθιώτιδα: Όργιο απατών με «αστυνομικούς» από Ρουμανία, «μαϊμού» δορυφόρους & ΔΕΗτζήδες
Έπεισαν γυναίκα να αφήσει κοσμήματα σε κάδο έξω από εκκλησία. 73χρονη πλήρωσε ακριβά το κόλπο με το δορυφόρο!...
Απολογισμός τριμήνου από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό (ΒΙΝΤΕΟ)
11 ακόμη έργα ολοκληρώθηκαν - 12 ξεκινούν - 13 χρηματοδοτήθηκαν - Στόχος του 2027 το Διοικητήριο Λαμίας.
Γιώργος Μαζωνάκης: Tοιχογραφία στον Βόλο με τη μορφή του αείμνηστου καλλιτέχνη και στίχους τραγουδιού του
Το έργο είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους όσους διέρχονται από την Ερμού 89 στον Βόλο και αποτελεί ένα ζωντανό φόρο τιμής σε έναν καλλιτέχνη που «ανήκε σε εκείνον και στα όνειρά του».
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.