ΜΟΕ Λάρισας: Στη φυλακή για το βιασμό εκπαιδευτικού ο πρώην περιφερειακός διευθυντής
Κρίθηκε ένοχος όπως και σε πρώτο βαθμό αλλά είχε δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεσή του…
Την ενοχή του πρώην διευθυντικού στελέχους εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τον βιασμό της συναδέλφου του εκπαιδευτικού τον Σεπτέμβριο του 2021 αποφάσισε την Παρασκευή (29/5/26) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr ήταν μια δίκη που όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα με τον 66χρονο να αρνείται τις κατηγορίες.
Θυμίζουμε πως το συμβάν συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την καταγγελία εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις την γυναίκα χρησιμοποιώντας τη δύναμη του και αγνοώντας τις διαμαρτυρίες της να σταματήσει.
Στο πρωτόδικο δικαστήριο που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2023 η ποινή που επιβλήθηκε στον 66χρονο ήταν κάθειρξη έξι ετών με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου. Τότε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
Μετά την νέα ομόφωνη καταδίκη του όμως και την επιβληθείσα κάθειρξη των πέντε ετών ο 66χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!