Μόνιμοι διορισμοί 77 εκπαιδευτικών κλάδου ΤΕ16 στα Μουσικά Σχολεία - Δύο στη Λαμία
Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία αφορά στον μόνιμο διορισμό 77 εκπαιδευτικών κλάδου ΤΕ16 Μουσικής μη ανώτατων ιδρυμάτων σε κενές οργανικές θέσεις Μουσικών Σχολείων.
Από αυτές δύο είναι στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας και στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας, οι εξής:
ΦΥΣΕΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Σαξόφωνο (Άλτο - Βαρύτονο - Τενόρο)
ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ - Ταμπουράς
(Όλα τα ονόματα ΕΔΩ)
Οι διοριζόμενοι/ες υποχρεούνται να παρουσιαστούν στον/στην προϊστάμενο/η της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Μουσικού Σχολείου διορισμού τους, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας, από σήμερα Δευτέρα 1-9-2025 έως και την Παρασκευή 5-9-2025.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.