ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μονοδρομείται από σήμερα η παραλιακή οδός Θεολόγου Μαλεσίνας

Μονοδρομείται από σήμερα η παραλιακή οδός Θεολόγου Μαλεσίνας

Μέχρι 31 Αυγούστου...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Δήμος Λοκρών ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής του Θεολόγου Μαλεσίνας, ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. από σήμερα έως 31/08/2025 θα ισχύσει η μονοδρόμηση της παραλιακής οδού Θεολόγου Μαλεσίνας, με φορά κατεύθυνσης από το τρίγωνο Θεολόγου {πρατήριο άρτου} προς ταβέρνα Λουκά Μάμαλη.

Θα υπάρχουν δύο έξοδοι διαφυγής, η πρώτη θα είναι αριστερά στο Ιχθυοπωλείο της Μούτσου Σύρμως και η δεύτερη έξοδος θα είναι η αριστερή στροφή μετά τις οικίες των Ιωάννη Ανέστη & Χρήστου Δόσκορη προς περιφερειακό δρόμο.

Ε.Ν.ΙΑ.Λ.: «Θετική η επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά απαιτείται μόνιμο προσωπικό»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ε.Ν.ΙΑ.Λ.: «Θετική η επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά απαιτείται μόνιμο προσωπικό»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος