Νέα πρόσκληση από το Εργατικό Κέντρο για το αυριανό Αγροτοδικείο
«Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας…»
Τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025 στα Δικαστήρια Λαμίας, ανακοίνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας.
«Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου σέρνουν 7 αγρότες από τη δυτική Φθιώτιδα στα δικαστήρια. Κυβέρνηση και κράτος στήνουν αγροτοδικεία για να δικαστούν λες και είναι κοινοί εγκληματίες, βιοπαλαιστές αγρότες που παλεύουν και αγωνίζονται κόντρα στο ξεκλήρισμα τους. Οι αγωνιστικές αγροτικές κινητοποιήσεις που γίνονται για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα της επιβίωσης τους, φαίνεται πως ενοχλούν και μπαίνουν στο στόχαστρο», αναφέρουν στην ανακοίνωση - κάλεσμα με σύνθημα «Η τρομοκρατία απέναντι στην αγροτιά δεν θα περάσει».
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους «η αλληλεγγύη είναι το όπλο τους» και καταλήγουν:
«Το δόγμα να μην σηκώσει κεφάλι κανένας και πουθενά δεν θα τους περάσει. Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τα σωματεία και τους φορείς να σταθούν στο πλευρό των αγροτών.
Καλούμε όλους και όλες στην κινητοποίηση της ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων την Τετάρτη 22/10 10:00 π.μ. στα δικαστήρια της Λαμίας.»
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ράχες: Οι ξένοι βλέπουν την προοπτική - Εμείς γιατί την κρατάμε παγωμένη 15 χρόνια;
Οι Ράχες έχουν πληρώσει ακριβά την αδράνεια. Δεν χρειάζονται άλλη μία χαμένη δεκαετία (του Νίκου Παπαδή).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια και τους αρουραίους»: Τι λέει η δασκάλα στη Φουρνά για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας
Η Παναγιώτα Διαμαντή εξηγεί ότι η σχετική αναφορά αφορούσε την κατάσταση της κατοικίας πριν από την ανακαίνιση και την εγκατάσταση της οικογένειας