Νέα ρύθμιση και εκτροπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από 07:00’ έως 21:00’…
Η αυξημένη κίνηση με ουρές πολλών χιλιομέτρων στην εθνική οδό Λαμίας - Λιβαδειάς, ανάγκασε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας να προχωρήσει στη λήψη νέων κυκλοφοριακών μέτρων.
Ειδικότερα, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των επιβατικών οχημάτων (ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης),καθώς και των λεωφορείων που κινούνται στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λιβαδειά προς Λαμία, στο ύψος του κυκλικού κόμβου παλαιού Λεβέντη, (χ/θ 71,700), μέσω της Επαρχιακής οδού Λιβαδειάς - Αταλάντης.
Η εκτροπή θα εφαρμόζεται καθημερινά και κατά τις ώρες 07.00 -21.00, μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο θα αναστέλλεται προσωρινά, σε περίπτωση πλήρους αποκλεισμού του Α/Κ Μπράλου (χ/θ 203,065 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.) Σε αυτή την περίπτωση η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς (χωρίς εκτροπή στον πρώην κόμβο Λεβέντη).
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στον Κορινθιακό - Αισθητός σε Βοιωτία, Φωκίδα
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον θαλάσσιο χώρο του Κορινθιακού – Τα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Με Γιάννη Καψάλη η φετινή εμποροπανήγυρη στην Κάτω Τιθορέα
Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2026.
Φθιώτιδα: Η «Σφαίρα» αποδείχθηκε πραγματική… σφαίρα - Γλίτωσε για δεύτερη φορά από τα δόντια των λύκων (ΦΩΤΟ)
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη νέα θανατηφόρα επίθεση λύκων σε λαγόσκυλα στη δυτική Φθιώτιδα - Νεκρή η 2χρονη «Μάγια», έσωσε τη ζωή της την τελευταία στιγμή η 4χρονη «Σφαίρα» τρέχοντας κάτω από το αγροτικό του ιδιοκτήτη της - Είχε επιβιώσει ξανά από λύκους τον περασμένο Μάιο.
Στην Καλαμάτα βρέθηκε η 14χρονη Τσβετελίνα που είχε φύγει από τη Χαλκίδα
Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισής της…
Κακοκαιρία Agneta: Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο το επόμενο 48ωρο
Η εξέλιξη των φαινομένων τις επόμενες ημέρες θα εξαρτηθεί από την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού, με τον Θοδωρή Κολυδά να προειδοποιεί ότι η Τρίτη και η Τετάρτη ενδέχεται να είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της κακοκαιρίας .
Γ. Σαρακιώτης: «Εκτός της "Ατζέντας 2030" ο παράγοντας "άνθρωπος"»
Τι αναφέρει ο Βουλευτής Φθιώτιδας για τις μαζικές παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις...