ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νεαροί Ρομά έσπασαν τζάμια σε Δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Πυρί

Νεαροί Ρομά έσπασαν τζάμια σε Δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Πυρί

Διπλή επίθεση μέσα σε δύο ημέρες…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες που μοιράστηκε στο διαδίκτυο η δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άγιος Αθανάσιος» στο Πυρί Βοιωτίας.

Αποτυπώνουν δωμάτιο που φιλοξενεί ηλικιωμένο το οποίο δέχτηκε επίθεση με πέτρες από νεαρούς Ρομά όπως καταγγέλλει η διοίκηση του Ιδρύματος.

Μάλιστα η επίθεση ήταν διπλή καθώς οι πρώτες πέτρες φέρεται να έπεσαν την Παρασκευή 4/9 και ακολούθησε νέα επίθεση το απόγευμα της Κυριακής!

Δείτε την ανάρτηση και τις εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν οι νεαροί Ρομά:

«Παρασκευή 4/9 μεσημέρι και σήμερα (ΣημείωσηLR: Κυριακή), ώρα 17:30 περίπου, ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς Ρομά, πίσω από το ίδρυμα μας, στις ράγες των τρένων, ενώ σπάσαν την Παρασκευή το εξωτερικό -διπλό τζαμί του παραθύρου, σήμερα ήρθαν για να αποτελειώσουν ότι άφησαν.

Ήμασταν τυχεροί και ο κύριος Γιάννης που διαμένει στο δωμάτιο έλειπε.

Τις ζημιές τις αντιλήφθηκε το προσωπικό και ενημέρωσαν άμεσα.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιες συμπεριφορές, απλά έχουμε αγανακτήσει πλέον να γινόμαστε βορά στις ορέξεις αυτών των ανθρώπων και το επικοινωνούμε με την ελπίδα πως θα υπάρξει κάποια ευαισθητοποίηση και προστασία στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες».

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Περισσότερα μικροπλαστικά στους πνεύμονες ασθενών με καρκίνο εντόπισε μελέτη της Πνευμονολογικής Κλινικής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Περισσότερα μικροπλαστικά στους πνεύμονες ασθενών με καρκίνο εντόπισε μελέτη της Πνευμονολογικής Κλινικής
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Τέμπη: Ξεκινά και πάλι σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα – Στο επίκεντρο οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί